Nieuwsflits

 

Home Hoe werkt Jansen&Com
Hoe werkt Jansen&Com
Hoe werkt Jansen&Com PDF Afdrukken E-mailadres

Wekenlang broeden op een communicatieplan, achter je computerscherm wachten op die ene briljante ingeving. Dáár gelooft Jansen&Com niet in.

Jansen&Com legt contact met mensen van alle niveaus in uw organisatie. Zij overlegt, belt of drinkt thee aan de koffietafel. Informeel en zonder poespas. Zo slaat Jansen&Com twee vliegen in één klap: zij ontwikkelt een advies en aanpak waar uw organisatie écht iets mee kan en tegelijkertijd ontstaat al doende draagvlak.

Jansen&Com produceert geen dikke pakken papier. Zij komt snel tot de kern van de zaak. Met een helicopterview en twee benen op de grond brengt zij ingewikkelde communicatie-uitdagingen terug tot een praktisch en uitvoerbaar plan. Een plan dat zij vervolgens ook van begin tot eind kan uitvoeren.

Jansen&Com werkt zelfstandig en toont veel initiatief. Toch werkt zij, waar mogelijk, graag samen met (communicatie)mensen binnen uw organisatie, zodat deze achter de plannen staan en hieraan vervolg kunnen en willen geven na afloop van het project.

Wilt u vrijblijvend sparren over de communicatie van uw organisatie of project? Neem gerust contact op met Jansen&Com voor een kennismakingsgesprek.