Nieuwsflits

 

Home De vrouw achter Jansen&Com
De vrouw achter Jansen&Com
De vrouw achter Jansen&Com PDF Afdrukken E-mailadres

Communicatieadviesbureau Jansen&Com is opgericht in februari 2009 door Andrea Jansen.

andreaVanaf haar afstuderen aan de universiteit, twintig jaar geleden, werkte Andrea in het communicatievak bij zeer uiteenlopende organisaties, zoals Dagblad de Gelderlander, Philips Nederland BV en Politie Noord- en Oost-Gelderland. In de afgelopen jaren heeft zij daar als zelfstandig communicatieadviseur een uitgebreid portfolio aan toegevoegd.

Van schrijven tot hoofdredactie, van procesbegeleiding tot strategische communicatieplannen en van persvoorlichting tot freelance (wereld-)reisverslaggever: geen pad in het communicatievak bleef onbewandeld.

Dit leverde niet alleen brede werkervaring op maar ook (en dat is zeker zo belangrijk) een groot inlevingsvermogen en een luisterend oor. Met vakgerichte opleidingen, zoals de opleiding Senior Communicatieadviseur bij Van der Hilst (C-niveau), bouwde Andrea haar vakkennis uit en ontwikkelde zij een strategische blik op communicatie.

Sinds de oprichting van Jansen&Com heeft Andrea niet stilgezeten. Kijk bij Portfolio voor een overzicht van klanten en projecten.